top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıgulbagelektronik

çanaksız uydu anteni doğru mu?


evet arkadaÅŸlar;

son zamanlarda görsel medya ve radyolarda anlatılan antensiz çalışan uydu cihazları hakkında biraz bilgi edinelim.

ilk başta uyarı da bulunmakta fayda var.hiç bir şekilde tv veya radyoda dakikalarca anlatarak satılan ürünlere tama etmeyiniz.lakin çok lafta çok yalan çok malda çok haram vardır:) bu sattıkları uydu cihazı o kadar da uzay mekii değil yani. gelişen teknologi ile internet hayatımız da daha fazla yer kaplıyor.hemen hemen evimizde kullandığımız herşey internete bağlanır oldu.akıllı telefon akıllı tv derken akıllı evlerde sahnede.uzatmadan konumuza gelelim.

çanaksız uydu muz çanaksız çalışa bilsede;internetsiz çalışmasının imkanı yoktur!!!

yani çanak yok kablo yok derken olmaz sa olmaz internet olması gereklidir.eğer internetiniz yok ve bu cihazı aldıysanız lütfen ya canak kurdurun yada internet alın.kablosuz yalanı da büyük yalandır.elektrik kablosu internet kablosu video giirişi içinde hdmı veya av kablosu bunlardan kaçamazsınız.internetimiz var.cihazı aldık.kurulum tamam.iptv(internet protocol tv )miz çalışıyor.ama bir aksilik bizi bekliyor.internetimizin AKN(adil kullanım limiti) si bitiyor ve internetimizin hızı düşürüyor.örnek 50giga bayt bir akn li 8 mbit hızında bir internetin iptv kullanaraktan sadece ortalama 5 gün ömrü vardır.akn bittiğinde hızınız 3 mbit e düşer ve 3 megabit lik bir internet çok yavaş ve çan sıkıcı bir kullanımı vardır ki anlattıklar 100tl lik bu iptv box kesinlikle düşük hızda çalışmaz.tavsiyem bu cihaza ihtiyacınız var ise hcev h265 teknolojıye uyumlu işlemcisi olan cihaz tercih etmeniz.hızınız düşse dahi bu cihazlar çalışmaktadır.anlattıkları gibi bütün kanalları belgeselleri malum kanalları ve maçları bu abilerin sattığı cihazlarla ve 100 tl ile olcak iş değil.herseyin bir bedeli vardır.insanları kandıran bu reklam dolu kanallara devletimiz bir yaptırım yapması gerekiyor.göz göre yalan atıyorlar.

teknik destekte her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyoruz.gerçeği anlatacağımıza söz veriyoruz.teknoloji çok güzel bir yardımcı etkendir.lakin iki kullanmanız dilerleriyle.

gülbağ elektronik

uğur sağdıç



22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Bu Yazı Nasıl Silinir?

Bu yayını silmeye ve kendi yazınızı eklemeye hazır mısınız? Bunu canlı sitenizde veya Önizleme Modunda oturum açarak yapabilirsiniz. Diğer Seçenekler simgesine (yazının yanında görünen 3 noktaya) tıkl

  • facebook
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page